Ο κήπος, οι γεύσεις και τα cocktails

Έχοντας βρει στέγη στο ισόγειο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, το 48 Urban Garden, είναι ένα bar restaurant με νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα, ζωντανεύοντας μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά της πόλης.

Ένα food truck στην μέση μιας αυλής που σε οδηγεί σε μια κουζίνα με ποικίλες επιλογές street food κάθε μια απο τις οποίες μαγειρεύεται μέσα σε αυτό το ανακαινισμένο airstream!

Δίνοντας ζωή σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γωνιά της πόλης


Οι επιλογές των πιάτων είναι μια μίξη από γεύσεις, κουλτούρες και διαθέσεις. Πρωτότυπες σαλάτες που συναντούν hot-dogs και ζουμερά urban burgers. Σολωμός ή μπριζόλα, το αφήνουμε σε εσάς.


Ενημερωμένη cocktail list, εμπνευσμένη από τα αρώματα του λαχανόκηπού μας. Κλασσικές συνταγές, με ανανεωμένη αύρα. Ανατρεπτικές δημιουργίες, από την έμπειρη ομάδας μας. Ελαφρύ ή δυνατό, γλυκό ή πικρό, έχει τη φιλοσοφία του 48 Urban Garden.

Στον ισόγειο χώρο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα στο κέντρο της Αθήνας, το εστιατόριο 48 Urban Garden ξεδιπλώνεται σε ένα αστικό κήπο 190 τετραγωνικών μέτρων, γλυπτικά διαμορφωμένο σε διάφορα επίπεδα από ξύλινες πλατφόρμες και καθιστικούς πάγκους, τραπέζια πικ νικ, μπαξέδες με λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά και παρτέρια με λουλούδια.

Από τον λαχανόκηπό μας
Ένας αληθινός λαχανόκηπος έχει βρει καταφύγιο στην αυλή μας. Μια νότα δροσιάς στο κέντρο της πόλης. Βότανα, λαχανικά και μυρωδικά συνθέτουν το μποστάνι μας και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες των πιάτων και των ποτών μας.

 

Η ομάδα μας

Γιάννης Αραπακοπούλος
Chef
Αγαπημένο πιάτο: Indonesian chicken skewer
Οργανώστε την εκδήλωσή σας